Cumartesi, Ocak 24

Sosyete Kızlar Full izle

Yönetmen : Martha Coolidge

Ailelerinden kozmetik alanında bir servete konan iki zengin kızkardeş bir sabah patlak veren skandalla servetlerini kaybetmekle yüzleşir. Zenginliğe alışmış kızlar, parasız kalınca hiç de alışık olmadıkları bir hayatla tanışırlar...


Seks ve Felsefe Full izle


Yönetmen
Mohsen Makhmalbaf


Dünya sinemasının en önemli isimlerinden birisi sayılan İran'lı yönetmen Mohsen Makhbalbaf başyapıt kabul edilen "Kandahar" adlı filminin ardından bu kez aşkın doğasını çözmeye çalışıyor. 40 yaşına basmak üzere olan bir adam kendisi için oldukça sıradışı bir doğumgünü partisi düzenlemeye karar verir. Birbirlerinden haberleri olmayan 4 sevgilisine aynı yerde randevu veren adam hepsine gerçeği açıklamaya karar verir. Aldatıldıklarını farkeden 4 kadın yaşadıkları kısa süreli şokun ardından ilişkilerini sorgulamaya başlarlar. Kadınlara içinde yaşadıkları gerçeği göstermeyi hedefleyen adam, sonunda kendisinin de ayırdına varması gereken başka gerçekler olduğunu farkeder.

Açık Deniz 2 - Open Water 2 Full İzle


Açık Deniz 2 - Open Water 2
bir çift, dalış yapmak için Reef Explorer adlı bir tekneyle denize açılırlar. Teknede 25 dalgıç ve 3 mürettebat vardır. Ryan ve Travis açık denizde dalışa uygun bröveleri olduğu için gruptan ayrı dalmaya karar verirler. Keyifli bir dalış sonrası yüzeye çıktıklarında tekneyi bulamazlar. Dalgınlık ve kalabalık grup yüzünden mürettebat sayım yaparken hata yapmış ve genç çifti denizde unutmuşlardır. Ryan ve Travis’in kayboldukları 24 saat sonra farkedilir ve aramalar başlar. Genç çiftin köpekbalıklarıyla dolu denizde hayatta kalmak için zorlu bir mücadeleye girmeleri gerekecektir




@ Yahoo! Video

Cuma, Ocak 23

Garez 2 Full İzle








Aubrey Davis (AMBER TAMBLYN) yatalak annesi Bayan Davis'ten (JOANNA CASSIDY) kız kardeşi Karen'ın (SARAH MICHELLE GELLAR) Japonya'da bir hastanede olduğunu öğrenir. Aubrey, aynı zamanda, Tokyo'da bir evde çıkardığı yangın sonucu erkek arkadaşının ölmesi nedeniyle Karen'ın soruşturma altında olduğunu da öğrenir. Bayan Davis oraya gidemeyecek kadar hasta olduğu için, Tokyo'ya gidip kız kardeşini eve getirme görevi Aubrey'ye düşer. Genç kızın Tokyo'ya varmasından kısa süre sonra, foto muhabir Eason (EDISON CHEN) Aubrey'yi ablası Karen'ın görünmeyen ve tehlikeli bir şeyin esareti altında olduğu konusunda uyarır.






Ocean's 13 Full İzle


Tür :
Dram / Gerilim / Komedi / Suç
Yönetmen :
Steven Soderbergh

Danny Ocean (George Clooney) ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak.Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank [Banka] (Al Pacino) Ocean'ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff'a (Elliott Gould) oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve "Bank"ı soyup soyamayacaklarını görmek isterler.Ocean's Thirteen” eski kadrodan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner ve Elliott Gould'u tekrar bir araya getiriyor. Al Pacino ekibe Willy Bank, Ellen Barkin onun sağ kolu Abigail Sponder olarak katılıyor.






@ Yahoo! Video


Çapkın Manejer Türk Sex 18+

Titanic 2 Fragmanı Full İzle


Titanic2 cekildi Yakında sinemalara gelecek ilk filmin sonunda ölen Jack,Titanik’in kalintilarinda buz kalıbı halinde bulunur yüzeye çıkarıldıkdan sonra birtakım bilimsel çalışmalarla hayata döner ve eski aşkını arar .. ilk filmdeki havayı kaybetmemek için ‘ my heart go on’un remix’ini kullanmislar

Bakireler Ülkesi Online Full İzle

Florantines isimli oldukça güzel ve genç bir kız yaşadığı dönemde, halk veba hastalığıyla mücadele ederken, kendi luzumsuz işlerle oyalar ve zamanını eğlencelerle doldurmaya çalışır..

Perşembe, Ocak 22

Cani Full Online Seyret




Yönetmen: Charlize Theron
Yapım: ABD, 2003
Süre: 111 dak.
Oyuncular: Charlize Theron, Christina Ricci, Bruce Dern, Scott Wilson, Lee Tergesen, Pruitt Taylor Vince, Annie Corley

Başrollerde Charlize Theron ile Christina Ricci'ni yer aldığı film gerçek bir yaşam öyküsünden sinemaya uyarlandı. 1989-90 yılları arasında altı erkeği öldürmekle suçlu bulunduktan sonra geçen yıl Florida'da idam edilen hayat kadını Ailen Wuornos'un şok edici ve dokunaklı gerçek yaşam öyküsünü anlatmaltadır!

Korkuyorum Anne Full İzle

İnsan nedir ki?.. Film, işte bunu merak ediyor. İstanbul'un, vapur sesleri ve martı çığlıklarıyla yankılanan sokak ve evlerinde, çığlık çığlığa, omuz omuza, sırt sırta, dudak dudağa, el ele, yumruk yumruğa, göz göze, yanak yanağa yaşayan insanları... Ali ve babası Rasih... Terzi Neriman ve oğlu Keten... Karnında bebeğiyle İpek... Kapıcı Rıza, karısı Selvi ve oğlu Çetin... Mahallenin kasabı Kemal... Neriman'ın köpeği Çakır... İpek'in kiracısı cimnastikçi Ümit... Eski boksör Aytekin ve dostu Zambak... Film Ali'nin geçirdiği bir kazayla başlar. Ali, kazada hafızasını kaybetmiştir. Filmin bütün 'insanları' kendilerini Ali'nin kafa karışıklığıyla gelen bir karmaşanın içinde bulurlar: Bu karmaşa her günün karmaşasıdır; bu karmaşanın bir başka adı da hayattır. Bu karmaşayı, elden ele dolaşan, sahibini arayan değerli bir yüzük, uzak bir hırsızlık hikâyesi ve yalan bir polis soruşturması daha da renklendirir. Ama "Korkuyorum Anne"nin buna paralel akan bir hikâyesi daha vardır. İnsan vücudunun hikâyesidir bu... İnsan nedir ki? Korkulardan, zaaflardan, arzulardan, özlemlerden örülü bir hafıza ve kandan, etten, kemikten oluşan kırılgan bir vücut...

Yönetmen

Reha Erdem

Tür:

Dram

Yapım:

Türkiye 2004 126 dakika (Renkli)

Dil:

Türkçe



Kayıp Cennet Insanları Full İzle

Bu filmle sokak üçlemesini tamamlayan Ümit Cin Güven, bu sefer oyuncu olmak isteyen ve sokakta yaşayan bir gencin yaşamından bir kesit sunacak.
Film montajda. İlk gösterim Antalya Film Festivali'nde

Yönetmen

Umit Cin Güven

Senaryo

Umit Cin Güven

Tür:

Dram

Yapım:

Türkiye 2004 (Renkli)

Dil:

Türkçe


Bay Evet - Fragman


Filmde Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Her şeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir.


Bay Evet - Fragman

Çarşamba, Ocak 21

Şekerpare Full İzle


Şekerpare, İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ,


Aysem Full İzle


İbrahim Tatlıses- Ayşem


Baldız Full Online İzle


Kadir inanir Müjde Ar


Kıyamet Günü


Yönetmen:Neil Marshall
Senaryo : Neil Marshall
Görüntü yönetmeni:Sam McCurdy
Kurgu:Neil Marshall, Andrew MacRitchie
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim
Yapım:İngiltere
Yıl:2008
Dil:İngilizce

30 yıl önce İskoçya’da ortaya çıkan bir virüs insanlığın yaşamını alt üst etmiştir. Bu ölümcül virüsün yayılmaması için karantina altına alınan ülkede hala hayatta olan insanlar ölüme terk edilir. Bu duvarın ardında yıllarca izole edilen virüs, İngiltere yeniden ortaya çıkar. Hükümet bu virüsü yok etmesi ve tedavi yöntemi bulması için bir ekibi duvarın ardına yollar. Bu duvarın arkasında ne olduğu bilinmiyor, tek bilinen harabeler içinde yürüdükleri…





Arog Full İzle






G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG'da Arif'in yeni maceralarını izleyeceğiz.



Duvara Karsi Full izle

Yönetmen
Fatih Akın
Senaryo
Fatih Akın
Görüntü yönetmeni
Rainer Klausmann
Müzik
Klaus Maeck
Tür:
Dram
Yapım:
Almanya 2004 120 dakika (Renkli)
Dil:
Türkçe

Fatih Akın'ın, 54. Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ve Uluslararası Film Eleştirmenleri' Fipresci ' ödüllerini alan filmi "Duvara Karşı", aile içindeki baskıdan kaçmak için intihara teşebbüs eden ve hastanede tanıştığı bir Türk'le evlenerek özgürlüğüne kavuşan genç bir Türk kızının hikâyesini anlatıyor. Üç ayrı bölümden oluşan film, Almanya'da başlayıp İstanbul'da bitiyor. Birol Ünel, Sibel Kekilli ve Cem Akın'ın başrolü oynadıkları Duvara Karşı'da Meltem Cumbul ve Güven Kıraç da yan karakterlerde rol alıyorlar.


Pars: Kiraz Operasyonu Full izle

Tür : Dram / Polisiye / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 20 Nisan 2007
Yönetmen : Osman Sınav
Görüntü Yönetmeni : Torben Forsberg
Müzik : Srdjan Kurpjel
Yapım : 2006, Türkiye

İstanbul Narkotik'inin tanınmış Başkomiseri Ertuğrul, giriştiği operasyonlardan birinde aldığı kirli kokular nedeni ile bir gün eşi ile birlikte çocuklarının önünde öldürülür. Yıllar sonra babası gibi başarılı bir narkotikçi olan 'Pars' lakaplı Atilla, babasının ve annesinin intikamını alma fırsatı elde edecektir.Giriştiği operasyonlardan birinde uyuşturucu dünyasının bir numaralı isimlerinden Haşhaşi'nin kuyruğuna basan Atilla, yakaladığı bu 'büyük balık'ın arkasındaki politik güçler tarafından görevden alınır. Fakat narkotikteki ekibinin yanında yer alması ile Atilla gizliden bir operasyon yürütecektir. Hollanda'dan Yunanistan'a, Monako'dan İstanbul'a varacak bu operasyon, hepsi için bir çok bilinmezle doludur.Uyuşturucu baronları, narkotik ve satıcıların son dönemlerdeki bir numaralı hedef kitlesi olan öğrenciler... Bu tehlikeli üçgen arasında gidip gelen, Osman Sınav imzalı bir aksiyon filmi olan Pars: Kiraz Opererasyonu, Mehmet Kurtuluş, Uğur Polat, Udo Kier, Pelin Batu gibi oyuncuları ile de dikkat çekiyor.

Kelebek Etkisi Full İzle Online seyret





Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hemde çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Üstelik de çoğu zaman beklenenin tam aksine!




Ayakta Kal Full İzle




Oyuncular:
Mehmet Aslan, Okan Karacan, Sinem Kobal, Oğuzhan Yıldız, Fırat Çöloğlu, Irmak Ünal


Konusu:Ayakta Kal: Fakir bir liseli öğrenciyi canlandıran Mehmet Aslan ile zengin kolej öğrencisini canlandıran Sinem Kobal’ın aşkı, çatışmayı körükleyen nedenlerin başında geliyor. Tarafların karşılıklı güç gösterisi, devlet okuluna atanan bir matematik hocasının öğrencilere aşıladığı umut sayesinde yürekli olanın kazanacağı bir oyuna dönüşüyor

Yönetmen:
Adnan Güler


Kadri’nin Götürdüğü Yere Git


Konusu:
Kadri’nin Götürdüğü Yere Git: Kadri ve Cem birbirinden vazgeçemeyen iki yakın dosttur. Cem yaşadığı ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan büyük aşkından bunalıma girmiş ve onu hayata döndürmek yine Kadri’ye düşmüştür. Cem’in kadim dostu, başına her belayı açan, alışveriş merkezlerinde palyaçoluk yapan Kadri, onu içine düştüğü bu bunalımdan kurtarmayı kendine bir borç bilir ve arkadaşını aldığı gibi, kendine gelmesi için ayarladığı Antalya’nın en güzel oteli Dionysos Oteli’ne götürür. Kadri, arkadaşının bu zamanında ona her şekilde destek olmayı sürdürmeye çalışırken, Cem’in eski sevgilisi Betül de, yeni edindiği sevgilisi Hakan ile aynı tatil köyüne gelirler. Bir dizi sürprizlerle karşılaşan Kadri ve Cem, kendilerini hiç tahmin etmedikleri birbirinden komik olayların içinde bulur. Yüreğinin götürdüğü yerde, karanlıklar içinde kalan Cem, Kadri’nin götürdüğü yerde mutluluğu bulabilecek midir?


Oyuncular:
Ahmet Mümtaz Taylan, Nilgün Belgün, Şafak Sezer, Eylem Şenkal, Cem Özer, Alp Kırşan, Esin Civangil, Sevgi Berna Biber, Nesrin Akdağ, Nurseli Tırışkan, Koray Şahinbaş, Mert Kırlak, Ebru Özenden, Barış Ataş, Gülden Avşaroğlu


Yönetmen:
Onur Tan





Vali Full İzle



Avrupa Muhabbeti Full İzle


tür: komedi/
genclikİnternette yazıştığı sanal arkadaşının isminden dolayı erkek olduğunu düşünen Scotty, kız olduğunu öğrenir öğrenmez Avrupa’ya doğru yola koyulur. Bu yolda başından geçen komik maceraların anlatıldığı bir film…
Yönetmen : Jeff Schaffer
Senaryo : Alec Berg , David Mandel , Jeff Schaffer
Görüntü Yönetmeni : David Eggby
Müzik : James L. Venable
Oyuncular: Scott Mechlowicz (Scott Thomas) , Jacob Pitts (Cooper Harris) , Kristin Kreuk (Fiona) , Cathy Meils (Bayan Thomas) , Nial Iskhakov (Bert) , Michelle Trachtenberg (Jenny) , Travis Wester (Jamie) , Matt Damon (Donny)


İstanbul Hatırası Full izle


Bir kente gittiğinizde o kentin müziği size o kentin kültürünü gösterir”

Konfüçyus’un sözleri ile başlayan belgesel , bir yabancının gözünden gerilim dolu, kimi zaman tehlikeli ve baştan çıkaran bir kenti tanımlamaktadır ve kahramanın, kentin müzikal kaynaklarını, etkilerini ve açılarını araştırdığı uzun soluklu maceradır.
İstanbul yanmaktadır.

Berlin 90′ların başında, Havana da 90′ların sonunda nasıl dünyanın en hareketli şehirleri olmuşlarsa,2000′lerin başında İstanbul Avrupa’nın yaşanabilecek en büyük megakenti olma rolünü üstlenebilir ama İstanbul gerçekten Avrupa’ya mı aittir ? sorularını soran ve cevaplayan değişik bir belgesel-sinema


Yönetmen:Fatih Akın

Tür:Belgesel

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı


Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı -


Filminin Konusu :


Dış İlişkiler Konseyi kutsal hazine için ilk maceranın başladığı topraklara yeniden geri döner. Ancak 'Herşeyi Gören 12 değerli taş' içinde hipnotik bir güce sahip olan 'Ephod' taşına ihtiyaçları vardır. Konseydekilerin bu fikrini öğrenen Indiana Jones onları takip eder. Çünkü eğer biri Ephod'u ele geçirirse, onun gücüne dayanamayacak ve kişilik değiştirerek dünyayı yönetme gücüne sahip olacaktır. Ephod Armageddon Savaşı'nı yeniden başlatacak güce sahiptir






Yahoo! Video












Salı, Ocak 20

Hayale Yolculuk - The Astronaut Farmer


Hayale Yolculuk - The Astronaut Farmer

Filminin Konusu : Çiftliğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan NASA astronotu, hayalindeki işi bırakmak zorunda kalır. Zamanla eski işini özler ve kendisini uzaya gitme fikriyle karşı karşıya bulur. Sadece çiftliğinde bulduğu aletlerle kendisini atmosfere çıkartacak bir roket yapmaya başlar. Komşuları tarafından deli olarak görülmeye başlayan Thornton, medyanın da ilgisini çeker ve hakkında haberler yapılmaya başlar. Hükümet ise bu duruma daha şüpheli yaklaşır ve durdurulması gereken potansiyel bir tehdit olarak onu bu amacından vazgeçirmeye çalışır.






astronot1 @ Yahoo! Video






Zindanda Diriliş Full İzle


Zindanda Diriliş

Filminin Konusu

zalim kral Zaharın yönetiminde bir ülkedir. Daha zengin olmak için yaptığı savaşları bahâne eden Zaharın kendi halkını ağır vergilerle ezmesi, korkudan sinen halkı dayanılmaz bir duruma sokmuştur. Abdullah adlı bir eski askerin çok iyi eğittiği Ahmed adındaki cesur oğlu bir gün çarşıdan geçen kral Zahara beklenmedik bir şekilde seslenerek halka zulmetmeyi bırakmasını, Allahtan korkmasını söyler. Zaharın derhal zindana attırdığı Ahmed örnek davranışları ile zindandaki mahkumları da etkiler. Eziyet etmeye çalışan zindancılara karşı da onurlu tavrını sürdüren Ahmedin Zahara Hakkı hatırlatan umulmadık hareketi ülkenin zulüm ve baskıdan kurtulması için sönmeyen bir umut ışığı olur. Ölüm korkusuyla kimsenin cesâret edemediği bu hareket beklenmedik mâcerâlar doğuran bir dirilişin kıvılcımıdır aslında..







Kelebek Etkisi


Evan Treborn 20 yaşında ve çoğu genç gibi hayatında büyük duygusal boşluklara sahip olan bir üniversite öğrencisidir. Ama o, yedi yaşından beri hayatının önemli anlarını bir unutkanlık kara deliğinde yitirmiş ve o üzücü geçmişinin büyük bölümünü hatırlamamaktadır.
Evan bir gün, çocukluğunun en zor ve olumsuz dönemlerinde, psikoloğunun tavsiyesiyle yazdığı günlükleri bulur; ne var ki, bu günlükleri okurken genc adam geçmişe gidebildiğini ve bugünkü aklıyla o günleri yaşayabildiğini fark eder




Yönetmen:Eric Bress, J. Mackye Gruber
Tür:Bilimkurgu, Gerilim
Yapım:ABD
yılı:2004
süresi:113 dk

Lanetli Ruh Full İzle

İnsan cesetlerini incelemek üzere dört tıp öğrencisi görevlendirilir.

Çalışmalar sırasında öğrencilerden biri cesetlerden birinin üzerinde değişik bir işarete rastlar




Tür : Korku/ gerilim
Yönetmen : Jason Todd Ipson
Oyuncular : Jay Jablonski, Marisa Petroro, Ben Livingston, Abner Genece
Yapım : 2006
ülkesi: abd
süresi: 1saat, 25 dk.

Mongol - Cengiz Han Full İzle

Yönetmen Sergei Bodrov
Oyuncular Aliya, Tegen Ao, Tadanobu Asano, Ying Bai, Khulan Chuluun
Filmin Türü Drama, Tarih
Orijinal Adı Mongol
Yapım Yılı 2008
Yapım Ülkesi Almanya, Kazakistan, Rusya, Moğolistan
Orijinal Dili Moğolca
Filmin Süresi 120 dakika







Kazakistan’ın bu yıl Oscar adayı olan, etkileyici savaş sahnelerine sahip Cengiz Han , Rus, Alman, Kazak ve Amerikan ortak yapımı bir film. “Moğol” üçlemesinin ilk filmi olan Cengiz Han, genç Temuçin’in savaşarak tutsaklıktan kurtuluşunu ve dünyanın yarısını ele geçiren devasal Moğol İmparatorluğu’nun kurucusu olan Cengiz Han ünvanına sahip oluşunu anlatıyor.

Sessiz tepe Full İzle

Türkçe seslendirme
Yönetmen:Christophe Gans
Müzik:Jeff Danna, Akira Yamaoka
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Macera
ülkesi: Kanada, Japonya, ABD, Fransa
yılı: 2006
süresi: 127 dakika





Genç bir anne olan Rose, kızı Sharon’ın hastalığına çare bulmak istemektedir. Psikiyatrik tedaviyi reddeden Rose kızıyla birlikte, kızının rüyasında sürekli olarak tekrarladığı kasabaya doğru yola çıkarlar.Kocası Christopher’ın karşı çıkmasına rağmen Rose, kızının tuhaf hastalığının tedavisinin bu garip kasabada olduğuna inanmaktadır.Anne kız kasabaya gelirken karşılarına tuhaf birşey çıkar ve Rose arabanın kontrolünü kaybeder, kendine geldiğinde kızı arabada yoktur, onları takip eden polisle beraber kızı SSharon’u aramaya başlarlar.