Cumartesi, Şubat 21

Define Gezegeni - Treasure Planet Full izle


Define Gezegeni - Treasure Planet Filminin konusu: Küçüklüğünden beri uzay maceralarına hayran olan Jim Hawkins,her zaman uyuduğunda okuduğu define adası adlı masala hayrandır.Bir gün bir uzay gemisinden evlerine inen yaşlı bir adam,jime bir emanet verir.Jim e bunu korumasını söyler.JİM emaneti açar ve define gezegenini keşfedr. Üvey babasıyla birlikte yola çıkarlar.Jim orada yeni dostlar,maceralar,yaşayacaktır. Yapım : 2002, ABD Tür : Animasyon / Bilim Kurgu / Aile / Aksiyon / Çizgi / Çocuk / Dram / Komedi / Macera / Romantik Yönetmen : Ron Clements, John Musker Senaryo : Ted Elliott, Ron Clements, John Musker, Robert Louis Stevenson (Kitap) Oyuncular : Martin Short, Brian Murray Seslendirenler : Emma Thompson, Laurie Metcalf, Corey Burton, David Hyde Pierce, Roscoe Lee Browne, Joseph Gordon-levitt Yapımcı : Ron Clements, John Musker, Roy Conli Müzik : James Newton Howard, Johnny Rzeznik Süre : 1 saat, 35 dk. Gösterim Tarihi : 24 Ocak 2003













Cuma, Şubat 20

Genç Kız Ve Kral - Anna And The King Full izle


Genç Kız Ve Kral - Anna And The King Filminin Konusu : 1860'larda İngiliz öğretmen Anna Leonowens (Jodie Foster) dul kalınca Siyam (Tayland) ülkesine doğru çocuğu ile birlikte yola çıkmıştı. Kral Mongkut'ın (Chow Yun-Fat) 58 çocuğunu eğitecektir. Ancak birbirinden zıt kültürlerden gelen bu iki insan arasında anlaşmazlıklar çıkar. Karşılıklı ilişkiler, o sırada İngiltere ve Burma arasında çıkan savaştan da etkilenir. Kral Budist geleneğine göre neredeyse bir Tanrı gibi görülmesine rağmen, Anna onunla dostluk kurmayı başarır. Yapım : 1999, ABD Tür : Dram / Romantik Yönetmen : Andy Tennant Senaryo : Steve Meerson Oyuncular : Jodie Foster, Yun-Fat Chow, Ling Bai, Tom Felton, Syed Alwi, Randall Duk Kim, Kay Siu Lim Yapımcı : Lawrence Bender Görüntü Yönetmeni : Caleb Deschanel Müzik : George Fenton Süre : 2 saat, 28 dk. Gösterim Tarihi : 25 Şubat 2000



Lost-Bölüm 25 Full izle


Tür
Bilim kurguMaceraDram
Yaratıcı
Jeffrey LieberJ.J. AbramsDamon Lindelof
Yönetmen
Jack BenderStephen Williams

Çarşamba, Şubat 18

Meryem Ana :Hz.İsa'nın Doğuşu

Bir aile: Meryem ve Yusuf. Bir Çocuk: Tanrı tarafından müjdelenen, Tanrıdan gelen Hz. İsa. İnsanlık tarihini değiştirecek bir yolculuk. Karanlık bir dönemin parlayan umut ışığı. İnsanlığa ışık tutan umut veren ve yeni bir dönemin açılmasının habercisi bir doğum. Karanlıkların aydınlığa kavuşması verilen büyük mücadele. Aşkın, ihanetin, hırs ve öfkenin çatıştığı, karanlıkların aydınlığa kavuşması için verilen büyük mücadele. Aşkın, sevginin, hırs ve öfke ile çatıştığı ibret verici bir öykü.








imrali Belgeseli Full izle


Mustafa YÜREKLİ 'nin yönetmenliğini yaptığı İmralı belgeselini kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Adnan Menderes neden idam edildi? Bütün cevaplar bu videoda



İnsomnia Full izle


17 yaşındaki genç bir kızın ölümü üzerine polis Will Dormer, ortağı Hap Eckhart ile birlikte Alaska’da küçük bir kasaba olan Nightmute’a gönderilir.Burada yerel bir polis memuru olan Ellie Burr’un yardımlarıyla, olayı soruşturmaya başlarlar.En büyük şüpheli yazar Walter Finch’tir; ancak Finch’i tutuklamak için yeterli delil yoktur.Katile bir tuzak kuran ve onu bu tuzağa düşüren Dormer, katilin peşine düşer; ancak katil yerine kazara ortağı Hap’i vurur.Olayı rapor etmek yerine, kanıtları örtbas etmeyi tercih eden Dormer, olaya katilin de tanık olması nedeniyle avcı konumundan av konumuna düşecektir.
“Insomnia”nın yapımcıları arasında Steven Soderbergh ve George Clooney gibi tanıdık isimler var.






Yönetmen: Christopher Nolan
Tür: Polisiye, Gerilim, Dram
Yapım Yılı: 2002
Orjinal Adı: Insomnia
Ülke: ABD

Rahibe - La Monja / The Nun Full izle




Rahibe - La Monja / The Nun Filminin Konusu : Bir yatılı okulda kalan kız öğrenciler nefret ettikleri rahibeyi öldürürler. Fakat rahibenin hayaleti 17 yıl sonra geri döner ve kızları teker teker avlamaya başlar. Hayatta kalan kızlar da rahibenin hayaletiyle yüzleşmek için terkedilmiş yatılı okula geri dönerler. Yapım : 2005, ABD / İspanya Tür : Gizem / Korku Yönetmen : Luis De La Madrid Senaryo : Jaume Balagueró, Manu Díez Oyuncular : Anita Briem, Jim Arnold, Belén Blanco, Paulina Gálvez, Oriana Bonet Yapımcı : Julio Fernandez, Brian Yuzna Görüntü Yönetmeni : David Carretero Müzik : Zacarías M. De La Riva, Luc Suarez Süre : 1 saat, 41 dk.
































Salı, Şubat 17

Cine 5 Playboy Erotik Full izle

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelmiş geçmiş en güzel erotik filmleri olan Cine5 in vazgeçilmez Playboy Filmlerinin 2.arşivinide sizlerle paylaşıma açtık.Bu Filmde kısa kısa izlediğim kadarıyla Film Ekipleri var ve film çekiyorlar. Filmlerin sahnelerinde sauna duş ve açık havalar kullanılmış.




Üç Kağıtçı Full izle

Rıfkı (Kemal Sunal), ölen babasının mallarını satmak için Almanya'dan köyüne döner. Köyde birden adı "Ermiş"e çıkar. Rıfkı, yağmur duasına çıkan köylüler için yarım saat içinde yağmur yağdırır. Üfürükçülük yapar. Evde kalmış yaşlı kadınların kısmetini açar. Kötürümleri üfleyerek ayağa kaldırır. Bu arada bazı çıkarcılar, köyün Belediye Reisi seçimlerine Rıfkı'nın girmesini isterler. Bir başka Belediye Reisi adayı ise Rıfkı'ya seçimlere girmemesi için rüşvet verir. Rıfkı seçimleri kazanır, ama sonunda üç kağıtçı olduğu ortaya çıkar.

Örümcek Adam Full izle

Başarılı bir lise öğrencisi olan Peter Parker’ın sıradan hayatı, bir okul gezisinin ardından tamamen değişir. Bir araştırma laboratuvarına yapılan ziyaret esnasında Peter, genetik olarak değişime uğratılmış örümceklerden biri tarafından ısırılır. Peter, bu olaydan kısa bir süre sonra inanılmaz bir güce ve yeni yeteneklere sahip olduğunun farkına varır: Bir örümceğin yeteneklerine ve hislerine !


Yönetmen :
Sam Raimi
Senaryo :
Stan Lee, Steve Ditko
Oyuncular :
Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco, J.K. Simmons
Filmin Türü :
Fantastik, Aksiyon
Orijinal Adı :
Spider-Man




Mae Nak'ın Hayaleti Full izle



Yapım :
2005, Tayland
Tür :
Korku
Yönetmen :
Mark Duffield
Senaryo :
Mark Duffield
Oyuncular :
Siwat Chotchaicharin, Pataratida Pacharawirapong, Porntip Papanai, Jaran Ngamdee, Meesak Nakarat














Pazartesi, Şubat 16

Çöl Kaplanı Full izle


Yıl 1924. Gecenin karanlığı çökerken Marsilya'nın nemli sokakları Jandarmanın düdük sesleri ile yankılanır. Gangsterler, araba ile kaçmaktadırlar. Tren istasyonunda, güzel bir kadın tek başına beklemektedir. Hemen yakınlarında ise Alain Lefevre dar sokaklardan geçmektedir. Çaresizce gölgelerde saklanan ve avlanmak üzere olan bir hayvan gibi kaçmaktadır.
Gece olmadan önce bu genç boksör, bu bayanı mafyanın elinden kurtarmaya çalışırken yaptığı boks maçında tuzağa düşürülmüştür.
İki kişinin katili olarak aranmaktadır. Kaçması ve yeni bir kimlik bulması gerekmetedir. Bu yüzden Fransız lejyonuna katılıp kendini kurtaracaktır. Fakat burada yaşayacakları hayatını akışını değiştirecek.





Pazar, Şubat 15

Recep ivedik 2 ( Sinema Çekimi )


Recep ivedik 2 Filminin Konusu : Recep İvedik 2'de, Recep bu sefer İstanbul'u birbirine katıyor. Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babannesidir. Babaanne Recep'in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor. Yapım : 2009, Türkiye Tür : Komedi Yönetmen : Togan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Togan Gökbakar Oyuncular : Şahan Gökbakar, Asiye Dinçsoy, Aysan Sümercan, Füsun Öztoprak, Müjde Uzman, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar, Gülşah şahin, Esin Gündoğdu, Oya Salman, Yıldıray Yıldızoğlu, Meltem ipekçi, Ayfer çalgıcı, Erkan Baltacı, Begüm öner, Ayşe özkök, Elif Burcu Barut Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Müzik : Oğuz Kaplangı Süre : 1 saat, 47 dk. Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009




















Robinson Crusoe full izle


Robinson Crusoe Filminin Konusu : Aniden çıkan müthiş fırtına sonucu batan gemiden tek kurtulan robinson zorlukla çıkabildiği ıssız bir adada tekbaşına yaşam savaşı vermeye başlar. Kendine kurduğu ilkel ama son derece güzel hayat bir müddet sonra aniden değişiverir çünkü yakınlardaki başka bir yerden gelen yerliler bu adayı bir tür kutsal ayin yeri olarakk ullanmakta ve bu ayinler sırasında esiraldıkları insanları yemektedirler. Bu korkunç olayı gören Robinson hemen bir takım savunma sistemleri geliştirmeye başlar. Gene böyle bir ayin için getirilen bir yerliyi hayatı pahasına kurtarır ve onunla birlikte yaşamaya başlarlar. İki değişik kültür ve hayat tarzından gelenbu iki kişi arasında ortaya çıkanbirsürü anlaşmazlıklar yerini kendilerini öldürmek isteyenyerliler yüzünden birlikte hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda bırakır. Bu mücadeleye adadaki inanılmaz zor şartlar da eklenince işleri gerçekten de çok zordur.
























Arayış - The Return Full izle


Arayış - The Return Filminin Konusu : Joanna Mills'in (Gellar), bir nakliyat şirketinde satış temsilcisi olarak başarılı bir görevi vardır. Ancak özel hayatı babası ve onun için saplantılı duygular besleyen eski erkek arkadaşı tarafından alt üst olmuş durumdadır. Birgün hiç tanımadığı bir kadının hunharca öldürülmesine tanık olur ve bir sonraki hedef kendisidir. Gördüğü kabuslar, onu öldürülen kadının yaşadığı yere götürür. Bazı sırların saklanamayacağını ve ruhların asla yok olamayacağını keşfeder. Bu cinayeti çözerken, Joanna aslında kendi problemlerini çözecektir. Yönetmen : Asif Kapadia Senaryo : Adam Sussman Oyuncular : Sarah Michelle Gellar, Peter O'Brien, Sam Shepard, Erinn Allison Görüntü Yönetmeni : Roman Osin Müzik : Dario Marianelli Dağıtım : 35 Milim Filmcilik Süre : 1 saat, 40 dk. Gösterim Tarihi : 22 Aralık 2006