Cumartesi, Ocak 3

Kadınlar Ne İster


Bekar bir erkek olan olan Nick Marshall başarılı bir reklamcıdır. Marshall’a verilen yeni bir görevde amirinin bir bayan, olacağı öğrenir. Marshall, Darcy ile daha iyi anlaşabilmesi için kadınların neler düşündüğünü ve neleri sevdiklerini anladığını anlamak için kendini test ederken ufak bir kazaya uğrar.
Nick sonraki sabah uyandığında kadınların yanındayken kadınalardan bazı tuhaf sesler duyduğunu farkeder önce bu durumonu korkutsada daha sonra kadınların ne düşündüklerini bilmek hoşuna gider…


What Women

Yapım Yılı: 2000
Süre: 127 dk
Oyuncular: Mel Gibson, Helen Hunt

Babamız

Sundance Film Festivali Büyük Jüri Ödülü almış olan filmde, Meksikalı göçmenleri arkasında taşıyan ve New York’a giden bir tırda, yolculuk yapmakta olan Juan ve Pedro, yeni tanışmışlardır.Pedro, hiç tanımadığı babasıyla ilgili olan ve annesinden kendine kalan mühürlü bir mektubu Juan’a göstererek, Onun çok uzun süre önce Meksika’dan ayrılarak New York’a gittiğini söyler.Daha sonra Pedro uyumuş ve tırın Brooklyn’de durmasıyla uyanmıştır.Ancak, uyandıktan kısa süre sonra, babasının adresinin yazılı olduğu mektup dahil olmak üzere, tüm eşyalarının çalındığını anlar.Pedro, tanımadığı ve dilini bilmediği bu ülkede kaybolur.

Türkçe Seslendirme

Padre Nuestro -
Yönetmen : Rodrigo Sepúlveda
Tür : Komedi
Ülke : Brazilya / Arjantina
Süre : 105 dakika
Oyuncular : Luis Gnecco, , Amparo Noguera, Gabriela Hernández, Manuel Peña

Lesbien Vampire Killers


Eğlenceli ve komik wampir bir vampir filmi…


Bir Alman araştırmacı, vampir efsanelerinin kökenini araştırdı. Romanya, Macaristan, Arnavutluk, Bulgaristan ve Makedonya gibi Güneydoğu Avrupa ülkelerinde anlatılan öykülerde vampirlerin önemli bir rolü var..Bonn Üniversitesi tarihçilerinden Peter Kreuter’in araştırmasına göre dünya kamuoyunun, Bram Stoker’in 1897 yılında kaleme aldığı ‘Lord Dracula’ romanından tanıdığı vampir tiplemesinin, halk söylencelerindeki ‘Ölümsüzler’ ile pek ortak yanı yok gibi. İlk vampirler ne kan emici ne de baştan çıkarıcı yaratıklardı. Hatta gün ışığında bile kaybolmuyorlardı. ‘Halk arasında anlatılanlar arasında egzotik kam emicilere yer yoktu’ diyor Bonn Üniversitesi tarihçilerinden Kreuter… Kitaplardan bu hikaye günümüze bu şekilde giliyor ve öykü dahada renkli bir hal alıyor…



Gangs of NewYork


Yapım : 2002Ülke : ABD, Almanya, İtalyaTür : Aksiyon, Dram, Suç, TarihYönetmen : Martin ScorseseSenaryo : Steven Zaillian, Kenneth Lonergan, Jay CocksOyuncular : Leonardo DiCaprio, Eddie Marsan, Jim Broadbent, Cameron Diaz, David Hemmings, Stephen Graham, Liam Neeson, John C. Reilly, Brendan Gleeson, Daniel Day-Lewis, Henry Thomas, Cara Seymour, Gary Lewis, Alec Mccowen, Larry Gilliard Jr.Yapımcı : Alberto GrimaldiGörüntü Yönetmeni : Michael BallhausMüzik : Howard Shore








Amsterdam, 16 yılını bir sığınma evinde geçirmiş ve ardından, gözünün önünde ödürülen babasının intikamını almak için New York’a geri gelmiştir.Amsterdam’ın hedefinde, Kasap Bill adıyla tanınan, William Cutting vardır.Kasap Bill, o zamandan beri mahallenin yeni acımasız lideridir.




Ayrılık


Birbirlerini gerçekten seven , bir çiftin sağlam temeller üzerine kurdukları ilşkileri, zamanla aşınmaya uğrar.

Çift, ilişkilerini yeniden gözden geçirip, hayatlarını düzenlemeye çalışırken, kiminde komik, kiminde ise üzücü olaylarla karşımıza çıkarlar







Yapım : 2006
Ülke : ABD
Tür : Komedi, Romantik
Yönetmen : Peyton Reed
Senaryo : Peyton Reed
Oyuncular : John Michael, Justin Long, Jason Bateman, Judy Davis, Cole Hauser, Vince Vaughn, Jennifer Aniston
Görüntü Yönetmeni : Eric Alan Edwards
Müzik : Jon Brion
Süre : 1 saat, 46 dk.
Gösterim Tarihi : 11 Ağustos 2006

Sınır


+16 tavsiye edilir
Fransa’da 2007 yılı başkanlık seçimleri sırasında muhafazakar kesim ile ve aşırı sağ görüşlü taraf birbiriyle çatışmaya girer.Ülkenin varoşlar kısmında halk ayaklanarak her yerde kargaşa çıkmasına neden olmuştur.Bir hırsızlık çetesi, bu durumdan faydalanıp büyük bir soygun yapmayı planlamaktadır.Böylece yurt dışına çıkıp çetenin bayan üyesinin çocuğunu aldırabileceklerdir.Ancak işleri planladıkları gibi olmaz.Çete bölünür ve bir grup kaçarken Lüksemburg sınırında buldukları pansiyona sığınırlar.Sığındıkları bu yer nazilere aittir.Burası onlar için hiç güvenli değildir





Ülke : Fransa, İsviçre
Tür : KorkuYapım
Yılı : 2007
Yönetmen : Xavier Gens
Senaryo : Xavier Gens
Yapımcı : Laurent Tolleron, Hubert
Brault
Görüntü Yönetmeni : Laurent Bares
Müzik : Jean-pierre Taieb
Süre : 1 saat, 48 dk

Telefon Kulubesi

New York’lu magazin yazarı Stu Shepard hergün geçtiği sokakta duran telefon kulübesinden eşinden gizli telefon açar. Şımarık ve ürkek bir adam olan Shepard beğendiği kızlardan birine telefon açmak için telefon kulubesine girer. Ve o telefon kulubesinden nasıl kurtulacağını düşünmek için gerekli zaman başlar. Bir film sadece telefon kulubesinde çekilse etkileyici olabilir mi diyenler için cevabı burda Yönetmen Joel Schumacher çok iyi iş çıkarmış.



Yönetmen Joel Schumacher
Senaryo: Larry Cohen
Oyuncular Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Radha Mitchell, Katie Holmes
Filmin Türü: Suç/ Drama
Orijinal Adı Phone Booth
Yapım Yılı 2002
Ülkesi: ABD
Filmin Süresi 81 dakika
Tarihi: 13.06.2003

Kara Şimşek


Şuan 25 yaş üstü olan herkesin kolaylıkla hatırlayabileceği orijinal adı knight rider olan, trt’de (tek kanallı dönem) yayımlanan ve kimsenin; özellikle yayımlandığı dönemin gençleri ve minikleri tarafından asla kaçırılmadan izlenen, michael knight isimli bir polis ile konuşabilen araba Kitt’in heyecan dolu maceralarini icerirdi.. Sağa sola kayan kırmızı ışığı vuvv vuvv sesleriyle o dönemin Şahin ve Murat marka arabalarına ilham kaynağı olmuş ve müziği ile bizleri (dittiririiri dittiririiiiii ditdididitditdiiiiii) etkileyen harika bir başyapıttı… işte bu başyapıtın filmi herkese iyi seyirler



Ölümcül Deney


bir araştırma tesisinde saklanan virusun ortaya çıkışı ile mutantlaşmaya başlayan insanların ve geri kalanların yaşam mucadelesi…..





yönetmen:Paul W.S. Anderson
tarihleri: 2002- 2004
tür:Aksiyon / korku / bilim kurgu / gerilim
Milla Jovovich

Sokağının Şeytan Berberi

Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesi üzerinde bulunan veeskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy ve küçük kızını ondan almak için hain< yardımcısı Beadle Bamford’la birlikte kendisini uydurma bir suçla sürgüne gönderen Yargıç Turpin’i gözlemektir.Bu arada, rakibi olan gösterişli İtalyan berber Pirelli , Barker’ı kimliğini ortaya çıkarmakla tehdit edince, Barker onu boğazınından keserek öldürür. Cesetle ne yapacağını bilemezken, Bayan Lovett bu krizi, sallantıda olan işini kurtarmak için çözüm olarak görür ve turtalarını insan etiyle doldurmakta hiçbir sakınca görmez...



Yapım : 2007
Ülke: ABDTür : Gerilim / Müzikal / Suç
Yönetmen : Tim Burton
Oyuncular : Johnny Deep, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall, Jayne Wisener, Jamie Campbell Bower, Ed Sanders, Laura Michelle Kelly, Jody Halse, Gracie May, Gabriella Freeman, Aron Paramor, Lee Whitlock

Cuma, Ocak 2

Iron Man


Tony Stark, ünlü bir işadamı, Stark Şirketler Grubu’nun mirasçısı, mucit ve bir macareseverdir. Ülkesi için geliştirdiği silahların denenmesi sırasında, pusu kurmuş teröristlerin saldırısına uğrar.

Kendisi dışında herkesin öldüğü bu saldırıda, yaralı bir şekilde teröristlerin eline geçer. Onların elinde tutsak olan Tony Spark, burada elindeki malzeme ile dayanıklı ve silahlarla donatılmış demirden bir kostüm tasarlar.

Tutsak olarak çalıştığı atölyede bu kıyafeti denemeye başlar. Kostümü ile onu tutsak eden teröristlerin elinden kaçar ve ABD’ye dönmeyi başarır.



Yapım :2008
Ülkesi: ABD
Tür :Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen :Jon Favreau

M.Ö 10000



Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D’Leh kalbinin sultanını bulmuştur, büyüleyici Evolet savaşçı grup köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek için küçük bir avcı grubuna önderlik etmek zorunda kalır.



Kaderin esintisine kapılan bu zoraki savaşçı grup, keskin dişli kaplanlar ve tarih öncesi yırtıcılarıyla mücadele eder; kahramanca seyahatlerinin sonunda bir yitik Uygarlığı ortaya çıkarırlar.



Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır.



Burada D’Leh’inin halkını baskıyla köleleştiren güçlü ve zalim bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler




yönetmen: Roland Emmerich, Mark Gordon, Michael Wimer

oyuncular: Steven Strait, Omar Sharif, Cliff Curtis, Camilla Bellesenaryo: Roland Emmerich, Harald Kloser

tür: Macera / Dramyapım

yılı: 2008

ülke: ABD

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı




Türkçe seslendirme



Mutsuz bir ev ortamında ve yapaylığın hüküm sürdüğü çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından biraz olsun kurtuluş gibidir.

Ancak sokak yarışlarına duyduğu büyük ilgi onu yerel yetkililerin gözünde huysuz ve sorun çıkartan bir genç yapmıştır.

Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi onu Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşayan sert yapılı asker babasının yanına göndermek zorunda kalır.

Artık Tokyo’da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde bu kez gerçekten yabancı olmuştur




hızlı ve öfkeli tokyo yarışı





Yönetmen: Justin Lin

Oyuncular Lucas Black, Brandon Brendel, Zachery Ty Bryan, Daniel Booko

Türü : Aksiyon, Polisiye

Yılı : ABD

Süresi : 104 dakika

Dövüş Klübü






















Yapmak istediklerinin önüne set kurulduğunu düşünen ve olmak isteidiğini olamayan kendini özgür hisedemeyen bir adam…


kendi dünyasında herşeyin tükendiği bir dönemde, Tyler Durden isimli bir adamla tanışır…

Yönetmen: David Fincher

Senaryo :Chuck Palahniuk,

Müzik:The Dust Brothers

Tür:Dram/aksiyon

ülkesi:: ABD

yıl:1999

süresi:139 dakika

Oyuncular: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Jared Leto.

Pembe Panter 2























Andy Garcia, John Cleese, Alfred Molina ve Aishwarya Rai başrolünde Steve Martin’in görev aldığı Pembe Panter’in devam bölümü Pembe Panter 2′de rol alacaklar. Jean Reno ve Emily Mortimer de ilk filmde canlandırdıkları karakterleri tekrar canlandıracaklar. Film 2009 yılı Şubat ayında vizyona girecek

Yönetmenliğini ilk filmi yöneten Shawn Levy yerine Harald Zwart’ın üstlendiği filmin oldukça büyük senarist kadrosu var. Senaryo Scott Neustadter, Mike Weber, Lowell Ganz, Babaloo Mandel ve Steve Martin’den oluşan ekip tarafından yazılıyor.

Cleese filmde Cleese müfettiş şefi Dreyfus’u canlandıracak. Ayrıca Garcia, Molina ve Rai da müfettiş Clouseau’ya zor bir görevde eşlik eden dedektifler ve uzmanlar olacaklar. Dedektifler ve uzmanlar dünyanın her yerinde çok değerli eserleri çalan bir hırsızın izini sürecekler.
The first feature fragman for The Pink Panther 2. Insp. Jacques Clouseau teams up with a squad of International detectives who are just as bumbling as he is. Their mission: Stop a globe-trotting thief who specializes in stealing historical artifacts.






Race to Witch Mountain

















Jack Bruno Las Vegas’ta taksicidir iki
çocuk taksisine biner ve herşey değişir çocuklar bu dünyaya ait değildirler.





Studio: Walt Disney PicturesRelease: March 13, 2009Director: Andy FickmanWriter: Matt LopezCast: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Garry Marshall, Alexander Ludwig, AnnaSophia Robb, Kim Richards, Ike Eisenmann, Tom Everett Scott, Chris Marquette, Billy Brown, Cheech Marin




Hellboy 2



Türkiye’de gösterimi 26 Eylül’de yapılacak olan filmde; Dünya’yı kendi idaresi altına almak isteyen efsaneler alemi, insanlık karşıtı bir isyan başlatır.Bu durum karşısında, bu isyankar yaratıkların yaptıklarından dünyayı kurtarmak, Hellboy ve ekibine kalır.




Yüzüklerin Efendisi 1

Orta Dünya’nın kaderi büyük ölçüde Aragorn’a bağlı görünüyor.

Kötülüğün kalbine doğru yol alan Fredo yüzüğün tesirine girecek mi?

İnsanlığın sonunu getirebilecek yüzük nasıl imha edilecek ? Kısaca Orta Dünya’nın varoluş mücadelesiyle iyi ile kötünün savaşına tanık olacağız.





Testere 4



Testere Jigsaw ve onun sadık yardımcısı Amanda ölü olarak bulunur. Dedektif Kerry’nin ölüm haberinin ardından Ajan Strahm ve Ajan Perez olayı çözmek üzere göreve çağırılırlar. İki ajan bölgeye ulaştıklarında, Dedektif Hoffman ile bilmecenin parçalarını birleştirmeye uğraşacaklardır.Buarada swat biriminin başındaki Komutan Rigg, Jigesaw’ın ölmeden bu oyunu oynuyacaktır. Ajanlar 90 dakika içinde Rigg’i kurtarmak zorundadır. Rigg’in yaşamını kurtarmak için zamanla yarışan ajanlar ve Dedektif Hoffman, Jigesaw’ın esrarını eski eşi Jill’i bulmalarıyla çözebileceklerini düşünürler.




Shrek 3

İlk iki filmle çocuklar kadar büyüklerin de sevgilisi olan Shrek serinin 3. filmi.

Hannibal Doğuyor


Türkçe seslendirmeLitvanya’da Sovyet yetimhanesinde kalan on altı yaşındaki Hannibal Lecter yetimhanedeki arkadaşlarıyla arası iyi değildir. Geceleri kız kardeşiyle ilgili korkunç rüyalar gören Hannibal sonunda yetimhaneden kaçar ve amcasının yaşadığı Paris’e gider.Hannibal, Lecter Şatosu’na geldiğinde amcasının ölmüş olduğunu keşfeder. Amcasının dul eşi Murasaki Shibuku ona evini açar ve bu gizemli kadın onu, yemek, müzik ve resim hakkında eğitir. Fakat Hannibal bir türlü onu kovalayan geçmişinden ve gördüğü korkunç kabuslardan kurtulamamaktadır.Tıp eğitimi almaya başlayan Hannibal kabuslarında gördüğü savaş suçlularını aramaya karar verir. Tek hedefi vardır. Gözleri önünde minik kız kardeşini yiyen adamlardan intikam almak.


Er Ryan’ı Kurtarmak


2. dünya savaşı ve James Ryan’ı ne pahasına olursa olsun kurtarılmalıdır. Askerler, her yerde, ona ait bir iz aramaya başlar. Bu öylesine bir göreve dönüşür ki, 1 kişiyi kurtarmak uğruna birçok askerin hayatı söz konusudur. o çünki bir annenin son evladıdır



Kung Fu Panda

Kung fu sporuna fanatik derecede hayran olan, ancak sakarlığı ve iriliği nedeniyle bu sporda kendini gösteremeyen panda Po (Jack Black), ailesinin restoranında çalışmakta ve bu arada sürekli yemektedir.Panda Po buna rağmen ummadığı bir anda eski bir kehaneti yerine getirmek için görevlendirilir. Böylece hayallerini gerçekleştirme fırsatınıda yakalamış olur.
Efsanelerin Öfkeli Beşli’si yanında kung fu dünyasına katılmıştır.Kung fu masterı Shifu’nun (Çifte Oscar ödüllü Dustin Hoffman’ın sesinden) liderliğiyle Öfkeli Beşli’nin beş üyesi olan Kaplan (Oscar ödüllü Angelina Jolie’nin sesinden ), Turna (Emmy ödüllü David Cross’un sesinden), Mantis (Emmy adayı Seth Rogen’ın sesinden), Engerek Yılanı (Emmy adayı Lucy Liu’nin sesinden) ve Maymun (uluslararası süperstar Jackie Chan’in sesinden) ile aynı safta dövüş yapma fırsatı elde etmiştir.
Fakat hapisten kaçan ve hem tehlikeli hemde intikam hisleriyle dolu kar leoparı Tai Lung’un (Emmy ve Altın Küre ödüllü Ian McShane’in sesinden) birden önlerine çıkmasıyla Barış Vadisi halkını korumakta Po’ya düşecektir




wall-e

Uzayın derinliklerinde yuva arayan genç robot Wall-e’nin başından geçen komik ve dramatik olayları konu alıyor




Garfield Geri Dönüyor

Çizgi dizi yıldızı olan Garfield, artık bu hayattan sıkılmış ve monoton geçen günlerine son vermek için gazetedeki sayfasından kaçarak, gerçek dünyaya doğru gitmeye karar vermiştir.Burada, gerçek dünyada, gerçek bir ev kedisi olarak yaşamaya başlamıştır.Ancak, Garfield sonradan, gazetenin baskısı gerçekleşmeden geri dönmesi gerektiğini, aksi halde çizgi serinin iptal olacağını öğrenir.
Fakat büyük bir sorunu daha bulunmaktadır; şu ana dek gerçek dünyaya kaçıpta yeniden çizgi seriye dönebilmeyi başaran hiç çizgi karakter bulunmamaktadır.Garfield’in sorunları bununlada bitmemektedir.Onun gazetedeki çizgi dizisine dönmesine izin vermek istemeyen kötü güçlerde peşindedir.





Harry Potter Ve Melez Prens

Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle’ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts’taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Fakat Diagon Yolu’ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy’un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort’un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy’un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry’yi yine zor günler beklemektedir.


Harry Potter and the Half-Blood Prince - Teaser

Bolt


20 Şubat 2009’da vizyona girecek Disney yapımı animasyon filmi “Bolt” un Türkçe fragmanıda yayınlandı!

Transformens


Transformer’lar iki farklı kampa bölünmüşlerdir. Bir tarafta kısaca Autobotlar denen iyi robotlar vardır. Bunların yöneticiliğini Optimus Prime yapmaktadır ki 18 tekerlekli kırmızı renkli bir kamyona dönüşmüştür. Diğer tarafta ise şeytani ruhlu ve kötü niyetli Decepticonlar vardır. Bunların yöneticisi ise bir silaha dönüşmüş olan Megatron’dur.Cybertron gezegeninde Energon Küpleri adı verilen yakıt stoklarının azalması üzerine her iki taraf yeni kaynak arayışıyla uzay yolculuğuna başlar. Yeni enerji kaynağı arayışları onları ihtiyaç duydukları mineraller ve kimyasallar açısından çok zengin olan dünya gezegenine getirecektir. Kendilerini kolaylıkla arabalara, deniz araçlarına, uçaklara, kamyonlara, teknolojik cihazlara, hatta insanlara dönüştürebilen Tranformerlar, dünyamızın çok kıymetli doğal kaynaklarının kontrolünü ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır.






Perşembe, Ocak 1

Köy

Covington Pennsylvania, içinde garip varlıkların dolaştığı güzel bir ormanla çevrili olan, sessiz sakin bir kasabadır. Covington halkının yaratıklarla yaptığı anlaşmaya göre yaratıklar kasabaya inmeyez, insanlar da onların korularına girmez. Fakat kasaba halkından olan Lucius, tamamen kasabaya hapsolmanın hiç de adil olmadığını düşünerek kimsenin bilmediği bir şey için koruya gider. Kısa süre sonra kasaba saldırıya uğrar.
Kasabadaki evlerin kapılarında kanlı yarıklar belirir. Yaratıklar da artık Lucius’la aynı fikirdedir; avlanacak insanlar ve keşfedilecek bir kasaba varken ormanda kalmanın bir anlamı yoktur…Bu süper korku filmini mutlaka izlemelisiniz



Timsah


Türkçe seslendirme (dublaj)
efsane büyüklükteki timsahı yakalayıp Amerika’ya getimeleri için Güney Afrika’ya ekip gönderilir.
Fakat ekip, bölgeye vardıktan çok kısa bir süre sonra beklemedikleri ölümcül tehlike ile karşılaşırlar.
Bölgenin yerel kabile liderlerinden biride onları bu bölgede istememektedir. Artık yapılması gereken tek şey, bu ölümcül çemberden kurtulup evlerine dönmenin yollarını bulmaktır



Karanlik Yukseliyor

İşaret avcısı olduğunu ve birtakım güçlerle doğduğunu 11 yaşına girdiğinde farkeden will, altı büyülü işareti bulmak için zamanda yolculuğa çıkmalıdır.Böylece ölümsüzlere karanlık ile aydınlık arasındaki savaşta yardım etmiş olacaktır. Will’in bu macerası sırasında işaretleri bulamaması için ona engel olmaya çalışacak düşmanları olacak, bunun yanında bazı dostlarda işaretleri bulması için çaba gösterecektir.Bu yolculuk sırasında Will Kral Arthur hakkında bilgide edinecektir





The Seeker: The Dark Is Rising - Trailer

Hulk 2


Gama ışınlarına maruz kalarak ve hücresel değişikliğe uğrayan Bruce Banner, sinirlendiğinde yeşil bir deve dönüşmeye başlamıştır.Artık bu gerçek hayatının bir parçasıdır ve böyle bir durumda Banner, sevdiği kadından da, eski yaşamından da koparak bir halk kahramanı olmuştur.
Bir gün karşısına çıkan bir bilim adamı, ona hayatına dair çözüm olabilecek bir seçim önerisinde bulunur.Buna göre; ya Hulk daimi olarak gidecek ve O, Bruce olarak hayatına kaldığı yerden devam edecek, veya Bruce gidecek ve bir süperkahraman olarak Hulk onu teslim alacaktır




Günah Şehri



Marv, sokak dövüşçülerinin içinde en sert olanıdır ve asla yenilmez biridir.Birlikte olduğu dünyalar güzeli Goldie’yi yatağında ölü bulur ve intikamını almalıdır.Dwight, özel dedektiftir ve beladan uzak durmak için uğraşsada, bela onu istemektedir.Bir polis katledilmiş, O da arkadaşlarını korumak için çabalamaktadır.
Şehrin sahip olduğu belkide en son dürüst polisi Hartigan ise kariyerinin bitiş sürecinde, bir grupla birlikte, 11 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu, Senatörün sadist oğlundan kurtarma operasyonu yapmaktadır.Fakat, beklenmedik olaylar kapıdadır
.



Kara Şövalye

The Dark Knight’ da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye başlar. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.




Vampire Story



sabella Swan Washington’ın, hiç yağmurun dinmediği küçük bir kasaba olan Forks’a taşınır. Bu, şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karardır ama tuhaf ve içi sır dolu Edward’la tanışması hayatını heyecenlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward, şimdiye kadar içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak, artık kimse güvende değildir, özellikle Edward’ın en değer verdiği insan olan Isabella… İki sevgili kendilerini, tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulurlar

Hayalet Sürücü - Ghost Rider

Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sporları yapan bir adamdır.
Beklemedik olayların karşısında şeytan ortaya çıkar ve onunla bir anlaşma yapar….

Evde Tek Başına 2

Kevin yine karambole gelip ailesinden ayrı kalmıştır. Farklı uçağa binip New York'a giden Kevin babasının kartları ve inandırıcı yalanları sayesinde bir otele yerleşir ve gününü gün etmeye devam eder. Oyuncakçı dükkanından çıktığında önceki noelde yakalanmalarını sağladığı hırsızlarla karşılaşır ve onların oyuncakçı dükkanını soyma planı yaptıklarını öğrenir. Otelde de işler sarpa sarar ve macera sürer...

Evde tek part1 @




@



@

Büyük Hazine 2


Büyük Hazine: Sırlar Kitabı - National Treasure: Book of Secrets Filminin Konusu : “National Treasure: Book of Secrets”taki olaylar, eski ABD başkanlarından Abraham Lincoln’e suikast düzenleyen John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan 18 sayfanın çevresinde döner. Kaybolan bu 18 sayfada, Lincoln’e yönelik suikaste Ben Gates’in atalarından birisinin de karıştığının yazılı olduğu söylentileri vardır. Büyük büyük dedesini temize çıkartmak isteyen Ben Gates, yüzyıllardan beri bir ABD Başkanından diğerine aktarılarak bugüne ulaştığı söylenen Sırlar Kitabı adlı gizli belgeyi bulması gerektiğini keşfeder. Bu arada olayların gelişimi sonucunda ABD Başkanını da (Bruce Greenwood) kaçırması gerekecektir.



Minotaur


Minotaur Filminin Konusu : Kurban edilmek için getiliren 8 kişinin içinden biri Minotaur’u(efsaneye göre boğa tanrısı)öldürür. eski çağ ve mitoloji öğeleri olan film seviyorsanız zevk alarak izleyeceğiniz ender filmlerden diyebilirim..










Çarşamba, Aralık 31

Recep İvedik 2

FİLMİN SİNEMA TARİHİ 13 ŞUBAT 2009

Da Vinci Şifresi - The Da Vinci Code


Da Vinci Şifresi - The Da Vinci Code Filminin Konusu : Bir gece, Louvre müzesi müdürü öldürülmüş olarak bulunur. Bu olay üzerine ünlü simgebilim Profesörü Robert Langdon (Tom Hanks) Louvre müzesine çağırılır. Müze müdürü ardında esrarengiz bir simge dizimi ve ipuçları bırakmıştır. Kendisi de tehlikede olan Langdon, polis kriptoloji uzmanı Sophie Neveu'nün (Audrey Tautou) yardımıyla, Leonardo Da Vinci'nin çalışmalarında bir dizi akıl almaz sırrı çözer. Tüm bu sırlar onları, hayatlarını 2000 yıldır gizli kalan eski bir gizemi korumaya adamış gizli bir topluluğa götürür.





Ölümcül Dövüş - Mortal Kombat

Dünyaca ünlü video oyunu serisinden sinemaya aktarılan Ölümcül Dövüş'te, Cristopher Lambert'in canlandırdığı yıldırımlar tanrısı Rayden üç tane uyumsuz dövüşçüyü, dünyayı kurtaracakları bir savaşa sürükler.Böylece, uzakdoğulu tapınak savaşçısı Liu Kang, polis dedektifi Sonja Blade ve film yıldızı Johnny Cage uzak bir adaya, Mortal Kombat olarak bilinen Shaolin turnuvasına katılmak üzere yola çıkarlar.Buradaki rakipleri olan Outworld (Dışdünya) yaratıkları turnuvada üstüste 10 kez kazanırlarsa bizim dünyamızı ele geçirmek üzere giriş hakkı kazanacaklardır. Turnuva geçmişte 9 kez bu iblislerce kazanılmıştır. Bu kez dünyayı ele geçirmeye kararlı görünen kötüler arasında Scorpion, Sub Zero ve Goro gibi, video oyunu meraklılarının yakından tanıdığı karakterler de mevcuttur.

@

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı



“Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı”nda, beşinci öğretim yılı için Hogwarts’a dönen Harry, büyücü camiasının büyük çoğunluğunun onun kötü Lord Voldemort’la karşılaştığını inkar ederek, Lord Voldemort’un döndüğü haberine kulak tıkamayı tercih ettiklerini görür. Hogwarts’ın saygın müdürü Albus Dumbledore’un kendisinin konumunu zayıflatarak yerine geçmek için Voldemort’un döndüğü yalanını söylediğini düşünen Sihir Bakanı Cornelius Fudge, Dumbledore ve Hogwarts öğrencilerinin hareketlerinden haberdar olabilmek için okula yeni bir Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeni atar. Ama Profesör Dolores Umbridge’in Bakanlıktan onaylı savunma büyüsü dersi onları ve tüm büyücü camiasını kendilerini tehdit eden karanlık güçlere karşı ne yazık ki savunmasız bırakır; bu yüzden, arkadaşları Hermione ve Ron’un teşviki üzerine, Harry konuya el atar. Kendilerine “Dumbledore’un Ordusu” adını veren küçük grupla buluşan Harry, onlara Karanlık Güçlere karşı nasıl savunacaklarını öğreterek, bu genç ve cesur büyücüleri kendilerini bekleyen olağanüstü savaşa hazırlar.

kutsal Damacana film

Fikret hayatını gemilerde tayfalık yaparak geçirmiş ve nihayet İstanbul’a yerleşmiştir. Zenginlik hayalleri kuran Fikret, yaşadığı semtte bulunan bir kilisenin rahibi olan Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilerek kilise imkânlarını kullanmaya başlar. Kilise mahzenindeki pahalı şarapları satarak yolunu bulmakta ve geceleri de gizlice girdiği Artin’in odasında kalmaktadır.

@ Yahoo! Video

Deli Yürek : Bumerang Cehennemi

Katil - Jean Claude Van Damme


Seatle şehri korkunç seri cinayetlerle çalkalanıyordu...Polis memuru Jake Riley ve onun güzel partneri Desiree Rosa, bu akıl almaz cinayetleri çözmek için uğraşıyorlardı. Ama çözüm bulamıyorlardı ve bu iş için yeterli değillerdi... Katil Garrotte (Jean-Claude Van Damme)in yeni planı ise Jake'in annesini öldürmekti. Ancak Jake bunu öğrenir ve hükümet yetkilileri ile gizli bir plana başvururlar ve katilin DNA'sını kullanarak yeni bir insan yaratırlar. Amaçları Katilin davranışlarını çözümleyip onu yakalamaktır. Kopyalanan şahıs yani Replicant (Jean-Claude Van Damme) fizik olarak mükemmeldir ancak mantığı henüz daha gelişmemiştir ve kullanılan yöntem onu her an sapık bir katil durumuna düşürebilmektedir. Ve bu işi başlatanlar bundan nasıl kurtulacaklarını asla bulamazlar... Artık terör ikiye katlanmıştır...
Film dili ingilizcedir.

Filmlerde donma oluyorsa filmi başlatıp durdurun. 5 dakika kadar yüklenmesini bekleyin ve tekrar oynatın
newlinecinema-İyi seyirler!

Salı, Aralık 30

Muro filmini online seyret/sinema cekimi/

MURO FULL İZLE




MURO FİLMİ FRAGMANI


Barda filmi online izle




Yönetmen Serdar Akar
Senaryo Serdar Akar
Oyuncular Nejat İşler, Doğu Alpan, Melis Birkan, Burak Altay, Meltem Parlak
Filmin Türü Gerilim, Aksiyon, Drama
Orijinal Adı Barda
Yapımcı Firma Kenda Film
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Filmin Süresi 0 dakika...
Resmi Sitesi http://www.bardafilm.com/
Vizyon Tarihi 02.02.2007










SİTEMİZE DESTEK OLMAK İÇİN REKLAMLARI TIKLAYINIZ!

Issız Adam - İzle - Online Full İzle Fragman


Konusu :
Alper 30′lu yaşlarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış, hayatını; yaptığı yemekler, günübirlik ilişkiler, paralı kadınlar üçgeninde yaşayan birisi iken; Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu’ nun arka sokaklarında, aradığı eski plak için bir kitapçıya girmesiyle değişir.
Ada 20′ li yaşlarının sonlarında, güzel, çocuk kostümleri tasarlayıp diken, Alper’ in modern yaşamının aksine çok mütevazı, hayatta fazla inişleri çıkışları olmayan genç bir kadındır. Bir gün eski bir kitabi bulabilmek için Beyoğlu’ nda dolaşırken Alper ile ayni kitapçıya girer. Çapkın bir adam olan Alper, Ada’ nın güzelliğinden etkilenir ve Ada’ yı takip etmeye başlar. Ada’ nın aradığı kitabi bulmuştur. ilk sayfasına telefon numarasını yazar. Ada’ nın işyerine kadar devam eden takip
, Alper’ in tanışma bahanesiyle aldığı kitabı Ada’ ya vermesiyle son bulur. Ada ve Alper’ in yaşamlarında ilk defa karşılaştıkları tutkulu aşkın ilk sinyalleri bu kitapla başlar. Alper kopamadığı özgür hayatinin içersinde Ada’ ya yer açmaya çalıştıkça, yaşamının daraldığını fark eder. Aşkı ve özgürlüğü arasında kalan Alper’ in sessiz çığlıklarını duyamayan Ada, kendini aşkın rüzgârına kaptırmıştır bir kere; Ve yaşam bir kere daha aşk oyununun perdelerini Ada ve Alper için açacaktır…
Yapım : 2008, TürkiyeTür : Dram, RomantikYönetmen : Çağan IrmakSenaryo : Çağan IrmakOyuncular : Cemal Hünal, Melis Birkan, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu, Aslı Aybars, Goncagül SunarYapımcı : Mustafa Oğuz, Gül OğuzGörüntü Yönetmeni : Gökhan TiryakiMüzik : AriaGösterim Tarihi : 7 Kasım 2008