Cuma, Ocak 2

Pembe Panter 2























Andy Garcia, John Cleese, Alfred Molina ve Aishwarya Rai başrolünde Steve Martin’in görev aldığı Pembe Panter’in devam bölümü Pembe Panter 2′de rol alacaklar. Jean Reno ve Emily Mortimer de ilk filmde canlandırdıkları karakterleri tekrar canlandıracaklar. Film 2009 yılı Şubat ayında vizyona girecek

Yönetmenliğini ilk filmi yöneten Shawn Levy yerine Harald Zwart’ın üstlendiği filmin oldukça büyük senarist kadrosu var. Senaryo Scott Neustadter, Mike Weber, Lowell Ganz, Babaloo Mandel ve Steve Martin’den oluşan ekip tarafından yazılıyor.

Cleese filmde Cleese müfettiş şefi Dreyfus’u canlandıracak. Ayrıca Garcia, Molina ve Rai da müfettiş Clouseau’ya zor bir görevde eşlik eden dedektifler ve uzmanlar olacaklar. Dedektifler ve uzmanlar dünyanın her yerinde çok değerli eserleri çalan bir hırsızın izini sürecekler.
The first feature fragman for The Pink Panther 2. Insp. Jacques Clouseau teams up with a squad of International detectives who are just as bumbling as he is. Their mission: Stop a globe-trotting thief who specializes in stealing historical artifacts.






0 yorum:

Yorum Gönder