Cumartesi, Şubat 28

Koç Carter - Coach Carter Full izle


Koç Carter - Coach Carter Filminin Konusu : Eskiden başarılı bir basketbol oyuncusu olan Ken Carter, mezun olduğu Richmond Lisesinden gelen koçluk teklifini kabul eder. Koç Carter oyuncularının sahada kazananlar olmasının yanında, sınıflarında da çok başarılı olmalarını istemektedir. Bundan dolayı tüm oyuncularını, ortalamalarını 2.3'ün üzerinde tutacaklarına, sınıfta en ön sırada oturacaklarına ve tüm derslere gireceklerine dair bir sözleşme imzalamaya zorlar. İş disipline geldiği zaman koç Carter tamamen acımasızdır, kondisyonun ve defansın her zaman hücumdan önemli olduğunu savunmuş ve takımını da bu yönde çalıştırmaya başlamıştır. Programı işlemiştir, takım sezona müthiş bir başlangıç yapmış ve her şey çok iyi gitmektedir. Ta ki oyuncuların akademik ilerleme raporları gelinceye dek... Yapım : 2005, ABD Tür : Dram Yönetmen : Thomas Carter Senaryo : John Gatins, Mark Schwahn Oyuncular : Samuel L. Jackson, Robert Ri'chard, Rob Brown, Rick Gonzalez Görüntü Yönetmeni : Sharone Meir Müzik : Trevor Rabin Süre : 2 saat, 16 dk.






koc @ Yahoo! Video


Hayalet Sürücü Full izle




Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.



Cuma, Şubat 27

Hellboy 2: Altın Ordu Full izle


Efsaneler alemi Dünya'yı yönetmek için insanlığa karşı bir ayaklanma başlatır, bunun üzerine Hellboy ve takımına dünyayı bu isyankar yaratıklardan kurtarmaktan başka çare kalmaz







@ Yahoo! Video










@ Yahoo! Video








@ Yahoo! Video








@ Yahoo! Video








Şabaniye (1984) Full izle


Kan davasından kaçıp, sonunda kadın giysileriyle şarkıcı olarak sahneye çıkınca çıkan şabanın güldürüsü
Yönetmen : Kartal Tibet Senaryo Yazarı : Kartal Tibet, ... Tür : Komedi


Filmi Online izle...



Yedi Bela Hüsnü (1982) Full izle




Semtin güzel kızı Hüsnüye'yi elde etmek için kabadayılığa özenip, bu arada da peşine düşen kiralık katillerle mücadele veren Hüsnü'nün (Kemal Sunal) güldürüsü.
Yönetmen : Natuk Baytan Senaryo Yazarı : Ahmet Üstel Tür : Komedi

Perşembe, Şubat 26

Tosun Paşa Full izle



Tellioğuları ve Seferoğulları adlı iki aile Yeşil Vadiyi ele geçirmek için büyük bir rekabetteler,ve vadiyi ele geçirmek için tek çare büyük devlet memuru olan Daver Bey’in kızı Leyla(Mujde Ar) ile evlenmek. Daver Bey Leyla'yı Seferoğullarına verme niyetinde olduğu için Tellioğulları atağa geçer ve evin uşağı Şaban’ı(Kemal Sunal)Tosun Paşa olarak tanıtıp Leylayı Tellioğullarının en büyük oğlu Lütfüyle(Şener Şen) evlenmesini sağlaması gerkir, fakat herşey umudulduğu gibi geçmez.


Bulutların Ötesinde +18 Full izle

Film Konusu:Bir yönetmen kamerasını İtalya ve Fransada farklı şehirlere çevirir. Gözlerinin önünde 4 farklı aşk öyküsü şekillenir.
Her öyküde öne çıkan kahramanlar kadınlardır. Kameranın büyük bir dinginlik ve sabırla izlediği bu öykülerde sıradan insanların derin felsefi arayışları vardır.
Yönetmenin her öyküden bir film yaratması mümkündür Asla bir araya gelemeyen aşıklar, cinayet zanlısı bir genç kız ayrılan çiftler manastır yaşamını seçen bir genç kadın.
Sinema sanatına katkılarından dolayı Oscar Onur Ödülü alan yönetmen Michelangelo Antonioninin bu görkemli ve düşündürücü filmi biçimsel açıdan Avrupa sinemasının mirasını yansıtır.
Wim Wendersın çektiği bölümlerle birbirine bağlanan öyküler İtalyanca İngilizce Fransızca ve ayrıca müzik ve sessizliğin diliyle aktarılır

Ibo show - Ibrahim Tatlises Yildiz Tilbe kavgasi



YORUMLARINIZI BEKLİORUZ.

Çarşamba, Şubat 25

Vekil Öğretmen - The Substitute (2008) TrAltyazı


6 sınıf öğrencilerinin öğretmeni hastalanınca onun yerine vekil öğretmen getirilir. Yeni gelen öğretmen Paris'te yapılacak olan uluslararası yarışmaya katılmak için sınıfı en iyi şekilde hazırlamak ister. Fakat tuhaf bir şeyler vardır. Öğretmen öğrencilerin akıllarını okuyabiliyor ve en karmaşık sorulara bile rahatlıkla cevap verebiliyordur. Bunun üzerine çocuklar araştırma yapıp aslında böyle bir kişinin olmadığını öğrenir ve bunu ailelerine anlatmaya çalışırlar. Fakat bunu yapmaları hiç kolay değildir.






vekil 1 @ Yahoo! Video






Siyah Giyen Adamlar 2 Full izle



Yapım:
2002 ~ ABD
Tür:
Aksiyon, Bilim Kurgu, Komedi
Yönetmen:
Barry Sonnenfeld
Senaryo:
Robert Gordon
Yapımcı:
Steven Spielberg

Salı, Şubat 24

Vahşi Şeyler 3 Full izle

Yapım:
2005 ~ ABD
Tür:
Gizem, Macera
Yönetmen:
Jay Lowi

Dünyanın En İyi 100 Golü - Goal Parade İzle

Dünyanın En İyi 100 Golü - Goal Parade

ERCAN TANER’İN ANLATIMIYLAMARADONA, ZIDANE, ZICO, HAGI, ROBERTO CARLOS, VAN BASTEN, TREZEGUET, GASCOIGNE VE PAPIN GİBİFUTBOLUN EN BÜYÜK OYUNCULARINDAN MUHTEŞEM GOLLER…
BU GOLLERİN İÇİNDE BİR GOL VAR Kİ, DÜNYA FUTBOLU HALA BU GOLÜ KONUŞUYOR… DÜNYA KUPALARININ EN GÜZEL GOLLERİNDEN BİRİ BU… BAKALIM 1. SIRADAKİ GOLÜ TAHMİN EDEBİLECEK MİSİNİZ?






Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Fragmanı



Heyecanlı bekleyiş sona eriyor! Büyük gün 5 Mart! Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından 5 Mart Perşembe akşamı Show TV ekranlarına bomba gibi dönüyor! Macera kaldığı yerden hızını kesmeden devam ediyor.


Pazartesi, Şubat 23

Çok Güzel Hareketler Bunlar - 19


BKM Mutfak ekibi, izleyicilerin karşısına, bu hafta da yine gündemi yakından takip eden skeçlerle çıkıyorlar. Kanal D Ana Haber Bülteni’nde bu hafta Ankara’nın gece hayatı incelenecek. Elbette, Mehmet Ali Birand’ın stüdyodan yaptığı yorumlar ile! Tabutçu Recep de bu hafta bir hasta ziyareti ile ekrana gelecek. Tabii ki amacı geçmiş olsun demek değil, ölümün güzelliğini anlatmak! Ersin bu hafta, Medyum Abbas kılığında çıkacak sahneye. Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne, ev hallerinde, yine hiçbir konuda anlaşamayacaklar. Ama bu kez ki uzlaşmazlıkları, Faruk’un evi terk etmesine neden olacak. Televizyonda hamile bir genç kızı izlerken, kendi kızının da hamile olduğunu öğrenen bir annenin dramı da var bu hafta skeçler arasında. “Alacadağlı Kadınlar” bu hafta da hem film tavsiye edecekler, hem el işi dersi verecekler. Ve tabiî ki, magazin gündemine dair enteresan yorumlarını da izleyicileriyle paylaşacaklar! Sakın kaçırmayın










Bebek - Seed of Chucky Full izle


Bebek - Seed of Chucky Filminin Konusu : Katil bebek Chucky ve katil ruhlu Tiffany ile evlenir. Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı oğulları Glen'in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınlık yaşar. Yapım : 2004, ABD / Romanya Tür : Fantastik / Gerilim / Komedi / Korku Yönetmen : Don Mancini Senaryo : Don Mancini Oyuncular : Brad Dourif, Jennifer Tilly, Billy Boyd, Hannah Spearritt, John Waters Seslendirenler : Brad Dourif, Jennifer Tilly Yapımcı : David Kirschner Görüntü Yönetmeni : Vernon Layton Müzik : Pino Donaggio Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 27 dk. Gösterim Tarihi : 11 Şubat 2005










Pazar, Şubat 22

Katliam Gecesi - Hoboken Hollow


Katliam Gecesi - Hoboken Hollow Filminin Konusu : Gerçek Olaylardan Esinlenilerek Çekilen Vahşet Dolu Dakikalar” Teksas’ta büyük bir çiftlikte yaşanan gerçek olaylardan yola çıkılarak çekilen bu inanılmaz filmde, yanlış zamanda yanlış yerde otostop yapan ve hayatlarının en korkunç kabusuna doğru yol alan insanların tüyler ürpertici hikayesini izleyeceksiniz.