Cuma, Ocak 30

Ölüler Ülkesi - Land Of The Dead Full izle


Yapım : 2005, ABD / Fransa / Kanada

Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Korku
Yönetmen : George A. Romero
Senaryo : George A. Romero

Yapımcı : Bernie Goldmann, Mark Canton, Peter Grunwald

Görüntü Yönetmeni : Miroslaw Baszak
Müzik : Johnny Klimek, Reinhold Hei
Süre : 1 saat, 33 dk.

Gösterim Tarihi : 5 Ağustos 2005
Oyuncular : Asia Argento, Edgar Wright, Robert Joy, John Leguizamo, Simon Baker, Dennis Hopper, Jasmin Geljo, Shawn Roberts, Tony Nappo, Eugene Clark, Joanne Boland, Jennifer Baxter, Boyd Banks, Maxwell Mccabe-lokos, Pedro Miguel Arce, Tony Munch






@ Yahoo! Video





@ Yahoo! Video



Perşembe, Ocak 29

Vahşi Bellek - Memory Full izle

Filminin Konusu : Hafıza hastalıkları konusunda bir otorite olan Dr.Taylor Briggs (Billy Zane), gerçeğe benzer halisülasyonlar gösteren gizemli bir ilaç üzerinde çalışmaktadır ve bu ilaç hakkında Brezilya’da bir konferansa gider. Burada ilacı ilk kez kendisi üzerinde dener ve genç kızları öldürme arzusu ile dolu bir psikopatın görüntülerini görmeye başlar. Dr.Taylor’ı kendisine ait olmayan bir geçmişe götüren bu görüntüler acımasız bir katile aittir. Bu görüntüler artık onu rahatsız etmeye başlamıştır, fakat asıl olaylar bu psikopat katilin, Dr.Taylor’ın doğmadan önce ölen babası olduğunu öğrenmesi ile başlar...


Tür :Gerilim / Korku / Psikolojik







Chucky'nin Gelini Full izle


Seri katil Charles Lee Ray geri döndü! Bu kez onu klasik Chucky bebeğine döndüren sevgilisi Tiffany. “Mutlu” çiftin geri dönmesinden kısa bir zaman sonra Chucky onu öldürür ve bir gelin bebeği içinde geri getirir. Ray’in cesedini çıkartmak ve onu Şeytani Voodoo büyüleriyle canlandırmak için ikili, bir cinayet serisi yaparlar.







Şeytanın Tahtı - The Devil's Chair Full izle


Konusu : Garip heyecanlar arayan Nick West (Andrew Howard- Revolver), biraz uyuşturucu almak ve iyi vakit geçirmek için kız arkadaşını terk edilmiş bir akıl hastanesine götürür. Fakat kız arkadaşı, orada bulunan bir sandalyeye oturunca vücudunda garip değişiklikler olmaya başlar ve görünmeyen şeytani bir varlığa dönüşür. Nick, bu korkunç hikayeyi polise anlattığında cinayeti onun işlediği sanılır ve bir numaralı şüpheli konumuna düşer.










Edie Full İzle

Düş gücüne dayalı görsel biçemine bol bol “Glam Rock”ın eşlik ettiği çok yıldızlı dram “Factory Girl”, 60’ların “o kız”ı, Amerika’dan yayılan ün sevdalısı kültürün hem görkemini hem de trajedisini bir arada sergileyen Edie Sedgwick’in (Sienna Miller) kuyrukluyıldız gibi yükselip düşüşünün öyküsünü gözler önüne seriyor. Zengin bir ailenin güzel, yetenekli ve karizmatik kızı olarak dünyaya gelen ve hayatına renk katmak için 60’lı yılların ortasında New York’a taşınan Edie’nin, zamanın aykırı sanatçısı Andy Warhol (Guy Pierce) ile tanışmasıyla tüm hayatı değişir. Warhol’ın bohem ve yaratıcı cenneti olarak bilinen ve önceden bir şapka imalathanesi olarak kullanılan ‘Fabrika’sına heyecanlı bir giriş yapan Edie, burada isimleri sonradan tüm dünyada birer marka olmuş müzisyenler, şairler, sanatçılar ve oyuncularla bir araya gelme fırsatını yakalar. Gündüz ‘underground filmler’de rol alırken, gece tüm New York’lu sanatçıların katıldığı çılgın partilere katılır. O sıralar efsane müzisyen Billy Quinn - Bob Dylan - (Hayden Christensen) ile tanışır ve onunla tutku dolu bir aşk yaşamaya başlar. Ancak hızla içine sürüklendiği uyuşturucu batağı hem hayatındaki en önemli arkadaşı Warhol’ın, hem de sevgilisi Quinn’in bir anda kendisini dışlamasına sebep olur. Girdiği bunalım ve ne kadar çabalasa da kurtulamadığı bağımlılıkları bu kırılgan küçük kızı ve bir zamanların güzel prensesini önlenemez bir sona götürecektir.

Çarşamba, Ocak 28

Melekler Şehri Full Seyret

Los Angeles'da görevli, yorulmak bilmez bir melek olan Seth (Nicholas Cage), tamamen bilimsel düşünen, ancak ortada belli bir neden yokken bir hastasını kaybedince, kendisine güveni oldukça sarsılan bir kalp cerrahı olan Dr. Maggie Rice (Meg Ryan) ile karşılaşıyor. Seth hastane odasında ölen adama yardım etmek için bulunsa da, birden Maggie'nin çekiciliğine kapılıyor ve yaşadığı bu özgüvensizliği aşmak konusunda ona yardım etmek istiyor. Daha sonra genç doktora aşık olunca, bu gözlemlediği ancak yaşayamadığı dünyada var olmak istiyor. Seth, Maggie'yi kendisine çekip büyülüyor, ancak birbirlerine olan tutkuları derinleştikçe Maggie, geçmişi dahi olmayan bu mükemmel yabancıyı sevmenin ne kadar akla uygun ve sağlıklı olduğunu sorgulamaya başlıyor. Aşk bu iki insanın da 'normal' hayatlarını bırakmalarına değecek kadar değerli mi ?

Ölüm Tüneli Full İzle





Yapım :
2005, ABD
Tür :
Gerilim / Korku / Psikolojik
Yönetmen :
Philip Adrian Booth
Senaryo :
Philip Adrian Booth, Christopher Saint Booth


Birkaç arkadaş bir partiye katılırlar fakat uyandıklarında kendilerini harabe bir yerde bulurlar. Bulundukları yer eskiden ölülerin koyulduğu bir ölüm tünelidir!







Anadolu Ateşi Full Online İzle



Anadolu Ateşi, kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan ve Ülkemizin her yöresinden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran özgün bir projedir. Mustafa Erdoğan imzasını taşıyan proje, Anadolu’nun binlerce yıllık sevgi, kültür ve tarih mozaiğinin barışla harmanlanan ateşini, tüm dünyaya tanıtmayı hedeflemektedir.
Bugüne kadar yapılan yurtdışı turneleri ve tanıtım çalışmalarıyla dünyanın sayılı dans toplulukları arasında gösterilen Anadolu Ateşi, bu hedefi gerçekleştirme yolunda büyük ve önemli adımlar atmıştır. Mustafa Erdoğan, eski adı Sultans of the Dance olan projenin tempolu çalışmalarını 1999 yılında başlatmıştır.



Lanetli Orman Full İzle




Arizona sıcağında kavrulan bir yol üstü lokantası. İçeride insan avından kaçan katil Mantee, hayal kırıklığına uğramış bir yazar olan Alan Squier, genç Gabby Mapple ve daha bir sürü insanı rehin tutmaktadır. Robert E. Sherwood'un en güçlünün kurtulma öyküsünü anlatan oyununun 1935'te Broadway başarısından bir yıl sonra Leslie Howard ve Humphrey Bogart sahnedeki rollerini birkez daha kusursuzca canlandırırken, Bette Davis ise beraber tutsak edildiği Howard ile tekrar birleşerek ekranlara dönüyor


Cennet'in Krallığı Full Onlien Seyret

Yönetmen
Ridley Scott

Gladyatör" gibi epik sinemanın en önemli filmleinden birine imza atmış olan Ridley Scott, "Cennet'in Krallığı"nda, Hıristiyan dünyası ile İslam dünyası arasında yaklaşık 200 yıl süren Haçlı Savaşları'nı konu alıyor.





Salı, Ocak 27

Taksi 4 - Taxi 4 Full İzle Online Seyret

Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 1 Haziran 2007
Yönetmen : Gérard Krawczyk



Taxi 4 ile yeniden doğduğu topraklara Fransa’ya geri dönenserinin dördüncü filmi, Fransa sokaklarında yenidenmaceradan maceraya koşturan bir tempoda ilerliyor.

Demir Maskeli Adam Full İzle

Leonarda DiCaprio, Oscar ödüllü Jeremy Irons, John Malkovich, Gerard Depardieu ve Gabriel Byrne baştan sona aksiyonla dolu bir filmde mükemmel oyunculuklarıyla filme liderlik ediyorlar.
Yönetmen: Randall Wallace Oyuncular: John Malkovich, Gerard Depardieu, Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, Gabriel Byrne Hükümdarlığın şerefi ve bir ülkenin kaderi için dünyanın en ünlü 3 silahşörü son bir dövüşte bir araya gelmek zorundadırlar. Leonarda DiCaprio, Oscar ödüllü Jeremy Irons, John Malkovich, Gerard Depardieu ve Gabriel Byrne baştan sona aksiyonla dolu bir filmde mükemmel oyunculuklarıyla filme liderlik ediyorlar. Kraliyet koruyucularının en cesurları ve en iyileri olarak, efsaneleşmiş kahramanlıkları ve tutkularıyla savaştıkları zamanın üzerinden yıllar geçmiş. Athos (John Malkovich), oğlu Raoul'u yetiştiriyor ve basit bir hayat sürdürüyor. Porthos (Gérard Depardieu), daha şişman ve yaşlı olsa da, hala eski zamanlardaki büyük savaşları özlüyor. Aramis (Jeremy Irons) ise kaderini takip etmiş, bir rahip olmuş. Sadece d'Artagnan (Gabriel Byrne) silahşörlerin başı olarak krala hizmet ediyor. Yıl 1660 ve Fransa zor günler geçiriyor. Silahşörlerin hizmet ettiği büyük kral XIII. Louis ölmüş, yerine kibirli ve acımasız varisi XIV. Louis (Leonardo DiCaprio) geçmiş. Bu sırada Bastille'de neredeyse 10 yıldır yüzü maske ile saklanan bir kişi hapis yatıyor. Silahşörler, bir milleti kurtarmak için yeniden birleşip şimdiye kadarki en tehlikeli görevlerini yüklenmek zorundalar : bu mahkumu kurtarıp gizli kimliğini ortaya çıkarmak. Biri hepsi, hepsi biri için.




Pazartesi, Ocak 26

Dehşet Odası Full İzle




Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2007

Yönetmen : Roland Joffé

Senaryo : Larry Cohen , Joseph Tura

Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl

Müzik : Marco Beltrami

yapım : 2007, ABD / Rusya

Oyuncular
Elisha Cuthbert (Jennifer) , Daniel Gillies (Gary) , Pruitt Taylor Vince (Ben) , Laz Alonso (Disantos) , Michael Harney (Bettiger) , Rebekah Ryan (Anne) , Chrysta Olson (Mary)


konu:
Amerika'da güzelliği, gücü ve parası ile en prestijli modellerden biri olan Jennifer, her yaptığı olay olan, bütün gözlerin üzerine çevrili olduğu bir şöhrettir. Tüm magazin dergileri, televizyonlar, gazeteler Jennifer'la ilgili haberle doludur.
Bütün bu ihtişamın ve kalabalığın arasında sessiz ve görünmez bir şekilde bekleyen biri vardır. Tüm kameralarla birlikte Jennifer'ın her hareketini, her yaptığını izlemekte ve beynine kaydetmektedir. Taki beklediği o gün gelene kadar...
Bir gün yıllarca beklediği fırsatı yakalar ve Jennifer'ı, korkunç planını gerçekleştireceği o izbe mağaraya kaçırmayı başarır. Artık Jennifer'ı, akıl sınırlarını zorlayacak derecede korkunç günler beklemektedir.



Hayvan Mezarlıgı 2 Full Seyret


Yönetmen :
Mary Lambert
Senaryo :
Richard Outten

O filmini Full İzle

yönetmen:stephen king

Pazar, Ocak 25

Babil Full İzle


Toorop, pek çok savaşta yer almış ve 21. yüzyılın başından beri dünyayı yerle bir eden savaşlardan sağ olarak kurtulmuştur.Doğu Avrupa’yı kontrol eden mafya, bu ücretli askere çok tehlikeli bir görev verir: Aurora isimli gizemli bir kadını Rusya’dan alıp New York’a götürme ve güçlü bir tarikata teslim etme görevi…


Komşu Kızı Full İzle



18 yaşındaki lise öğrencimiz (Emile Hirsch) ileride politkaya atılmak isteyen yakışıklı bir genç.Kendisinden bir yaş büyük , güzel ve çekici komşu kızıyla (Elisha Cuthbert) tanışmasıyla hayatı değişiyor. Ancak çıkmaya başladıktan sonra onun eski bir porno oyuncusu olduğunu keşfetmesiyle yıkılıyor ve delikanlı için hayatının ilk ciddi testi de böylece başlıyor. Ünlü "24" ile yıldızı parlayan Elisha Cuthbert başrolde.