Cuma, Ocak 2

Kung Fu Panda

Kung fu sporuna fanatik derecede hayran olan, ancak sakarlığı ve iriliği nedeniyle bu sporda kendini gösteremeyen panda Po (Jack Black), ailesinin restoranında çalışmakta ve bu arada sürekli yemektedir.Panda Po buna rağmen ummadığı bir anda eski bir kehaneti yerine getirmek için görevlendirilir. Böylece hayallerini gerçekleştirme fırsatınıda yakalamış olur.
Efsanelerin Öfkeli Beşli’si yanında kung fu dünyasına katılmıştır.Kung fu masterı Shifu’nun (Çifte Oscar ödüllü Dustin Hoffman’ın sesinden) liderliğiyle Öfkeli Beşli’nin beş üyesi olan Kaplan (Oscar ödüllü Angelina Jolie’nin sesinden ), Turna (Emmy ödüllü David Cross’un sesinden), Mantis (Emmy adayı Seth Rogen’ın sesinden), Engerek Yılanı (Emmy adayı Lucy Liu’nin sesinden) ve Maymun (uluslararası süperstar Jackie Chan’in sesinden) ile aynı safta dövüş yapma fırsatı elde etmiştir.
Fakat hapisten kaçan ve hem tehlikeli hemde intikam hisleriyle dolu kar leoparı Tai Lung’un (Emmy ve Altın Küre ödüllü Ian McShane’in sesinden) birden önlerine çıkmasıyla Barış Vadisi halkını korumakta Po’ya düşecektir




0 yorum:

Yorum Gönder